Ik ben inmiddels alweer in het bezit van mijn tweede iPhone én nog steeds helemaal weg van het feit dat Apple met een telefoon is gekomen. Mijn eerste iPhone was een iPhone 4, daarvoor had ik een op Symbian draaiende Nokia N97 (wat ik overigens nog steeds een supertoestel vond gezien het toetsenbord, oh als Apple ooit met een toetsenbord-telefoon komt, I’m in!) .

Maar eigenlijk sinds de iPhone 4 wil ik geen andere telefoon meer. Nooit heb ik een telefoon gehad met zo weinig problemen als de iPhone 4. Na twee jaar heb ik hier mijn schoonzusje heel blij mee kunnen maken, en mij zelf heel blij met een iPhone 5. En ik ben nog steeds helemaal weg van het toestel, ondanks dat er vlak na aanschaf een 5C en een 5S uitkwamen. De iPhone 5 is verreweg de fijnste telefoon geweest die ik ooit gehad heb!

Cnet reviews.

Ik heb bij aanschaf gekozen voor een witte, omdat ik een witte veel mooier vindt dan een zwarte. Bij de 4 was dit nog andersom, toen had ik veel liever de zwarte dan de witte. Maar nu, een witte. En ik ben er helemaal weg van!

Ik heb zelf veel liever een iPhone dan een Android telefoon, omdat je met android eigenlijk altijd een nieuw toestel moet kopen als je naar een nieuwe versie van het OS wil updaten. Met een iPhone heb je hier geen last van, de meest recente vier toestellen (vijf) worden gewoon ondersteund. Ik kan nu nog wel wat technisch geneuzel neerzetten, maar ik ben eigenlijk meer benieuwd naar de volgende vraag, en gewoon erg blij met mijn telefoontje.

Wat is voor jullie de reden om voor iPhone of Android te kiezen? Of heb je misschien helemaal geen smartphone?

Tags: , ,