Ik ontvang met regelmaat de nieuwsbrief van Ami James, één van de tattoo-artiesten wiens werk ik erg kan waarderen. (Al waardeer ik dat van zijn werknemer Megan Massacre een stuk meer nog! Als ik een tattoo neem dan laat ik hem verreweg het liefste door haar zetten!)

In de nieuwsbrief die ik gisteren ontving stond een linkje naar een blogpost, deze ging over een man die zo geobsedeerd is door Miley Cyrus dat hij alles over haar verzamelt, inclusief tattoo’s op zijn eigen lichaam. Inmiddels heeft de beste man al 22 tattoo’s.

Aan de hand daarvan ben ik eens op zoek gegaan naar “vreemde” tattoo’s. Tattoo’s die ik vreemd vind, waar ik zelf toch wel een keer of 300 over na zou denken of ik überhaupt zoiets op mijn lijf zou laten zetten..

Je zal maar achter deze beste man in de rij staan.. brrrr..

Foto via Pinterest.

Maar bovenstaande is nog een redelijk “leuk” voorbeeld van een vreemde tattoo. Het kan nog veel bizarder.. neem bijvoorbeeld sommige tattoo’s van bekende mensen. Ik kan me al niet voorstellen dat je met het gezicht van een beroemdheid op je lijf loopt, maar als je het doet, doe het dan niet zoals volgende mensen…………

Iemand met het kind van Angelina Jolie & Brad Pitt.. luguber?

Whut.. just whut? 2Pac Unicorn..

Of Dokter Phil op je bil…

En geloof jij dat zij in slaap viel tijdens het tatoeëren? Op haar gezicht?

Voor mijn “collectie” zo moet het dus niet tattoo’s ben ik altijd op zoek naar leuke voorbeelden! Heb jij nog leuke voorbeelden van “doe maar even niet” tattoo’s? Of “WAAROM IN GODSNAAM” tattoo’s? Post ze in een commentje! :)

Tags: , , , , , ,